Friday, February 9, 2018

Saya Kembali Setelah Bertahun Lamanya Menyepi

Assalamu'alaikum...hai

Dah lama tak jenguk blog ni, makan tahun...asyik sibuk kat blog yang satu lagi. Harap aku tak dilupakan..ehehehe..

So, dengan rasminya aku hanya nak umumkan bahawa blog ni akan banyak bercerita tentang VIVIX SHAKLEE dan YOUTH SKINCARE SHAKLEE.

Mungkin hampir 100% yang akan berubah, mungkin tidak. Aku pun masih tak pasti lagi sebab semuanya masih dalam perancangan. Cerita tentang aku dan kehidupan akan terselit juga bukan pasal produk je ye.

Aku nak kongsikan kat sini dengan gaya santai bukan gaya buat karangan nak ambil exam :)

Jika ada pertanyaan boleh hubungi aku di 0123923099 < klik je boleh terus direct whatsapp ye.

Terima kasih sudi baca, jumpa lagi di entri seterusnya..

Babai :)