Friday, February 9, 2018

Saya Kembali Setelah Bertahun Lamanya Menyepi

Assalamu'alaikum...hai

Dah lama tak jenguk blog ni, makan tahun...asyik sibuk kat blog yang satu lagi. Harap aku tak dilupakan..ehehehe..

So, dengan rasminya aku hanya nak umumkan bahawa blog ni akan banyak bercerita tentang VIVIX SHAKLEE dan YOUTH SKINCARE SHAKLEE.

Mungkin hampir 100% yang akan berubah, mungkin tidak. Aku pun masih tak pasti lagi sebab semuanya masih dalam perancangan. Cerita tentang aku dan kehidupan akan terselit juga bukan pasal produk je ye.

Aku nak kongsikan kat sini dengan gaya santai bukan gaya buat karangan nak ambil exam :)

Jika ada pertanyaan boleh hubungi aku di 0123923099 < klik je boleh terus direct whatsapp ye.

Terima kasih sudi baca, jumpa lagi di entri seterusnya..

Babai :)

Tuesday, November 1, 2016

Hanya Kerana Minat

Assalamu'alaikum....hai

Pada asalnya aku create lagi satu blog saja-saja nak cerita tentang hidup lepas kahwin...huhu tapi sampai dah ada anak pun tak tertulis jugak. Akhirnya jadi blog lain hahaha..

Sejujurnya...tempat aku share tentang shaklee. Minat yang mulanya hanya kerana satu produk je. Jemput ke blog aku ye di sini.

Terima kasih sudi baca :)

Sunday, June 9, 2013

Hantaran

Assalamu'alaikum...hai

Hantaran anak saudara aku bersama cik dayang-dayang



Rasa macam skill menulis panjang-panjang dah tumpul. Macam dah kurang idea...Yelah..dah lama tak menulis apa-apa kat sini.

Monday, September 17, 2012

Pemilihan warna

Assalamu'alaikum....hai

Hari ni aku nak share tentang satu website yang aku baru jumpa, korang mesti lagi maju dari aku, dah tau kot tapi takpe just nak share je korang.

Website ni untuk yang masih buntu tentang pemilihan warna nak match dengan warna apa yang sesuai untuk majlis nanti, boleh la ke website design seed ni ye :)

Tuesday, August 23, 2011

Review #8 - Pelamin dan bilik

Assalamu'alaikum....hai

Pelamin dan bilik tidur Cindai Klasik yang buat, kami ambil pakej complete, senang. Sila jamu mata :)


Sebenarnya pelamin yang kami pilih pelamin pagola tapi disebabkan ada sedikit masalah terpaksa tukar dan alhamdulillah...pelamin ni mendapat perhatian juga pujian, bukan nak bangga ke apa cuma nak cakap kalau apa yang kita nak tak dapat tu redha je insyaAllah mesti ada yang lebih baik untuk kita ;)


Ni bilik pulak tapi takde gambar penuh, ni je yang ok...kira ok la kan...