Friday, February 9, 2018

Saya Kembali Setelah Bertahun Lamanya Menyepi

Assalamu'alaikum...hai

Dah lama tak jenguk blog ni, makan tahun...asyik sibuk kat blog yang satu lagi. Harap aku tak dilupakan..ehehehe..

So, dengan rasminya aku hanya nak umumkan bahawa blog ni akan banyak bercerita tentang VIVIX SHAKLEE dan YOUTH SKINCARE SHAKLEE.

Mungkin hampir 100% yang akan berubah, mungkin tidak. Aku pun masih tak pasti lagi sebab semuanya masih dalam perancangan. Cerita tentang aku dan kehidupan akan terselit juga bukan pasal produk je ye.

Aku nak kongsikan kat sini dengan gaya santai bukan gaya buat karangan nak ambil exam :)

Jika ada pertanyaan boleh hubungi aku di 0123923099 < klik je boleh terus direct whatsapp ye.

Terima kasih sudi baca, jumpa lagi di entri seterusnya..

Babai :)

Tuesday, November 1, 2016

Hanya Kerana Minat

Assalamu'alaikum....hai

Pada asalnya aku create lagi satu blog saja-saja nak cerita tentang hidup lepas kahwin...huhu tapi sampai dah ada anak pun tak tertulis jugak. Akhirnya jadi blog lain hahaha..

Sejujurnya...tempat aku share tentang shaklee. Minat yang mulanya hanya kerana satu produk je. Jemput ke blog aku ye di sini.

Terima kasih sudi baca :)

Friday, December 26, 2014

SUSU KAMBING WILDAN

Assalamu'alaikum...hai

Kepada yang berminat


Khasiat dan kelebihan







 gambar dari google


 SMS / WHATSAPP  017-2494745

 Terima kasih :)


Tuesday, December 23, 2014

testimoni susu kambing wildan

Assalamu'alaikum...hai

Hari ni aku nak kongsi dengan korang tentang susu kambing wildan.

Aku minum susu ni sebab nak banyakkan susu badan. Masa anak pertama aku tak dapat nak breastfeed sebab susu takde, macam-macam kaedah dah aku cuba paling banyak pun hanya dapat 5ml je.

Untuk anak kedua ni aku memang harap boleh breastfeed, jadi setelah diperkenalkan dan mencuba semasa usia kandungan 8 bulan, alhamdulillah ada walaupun tak banyak. tapi bila dah minum setiap hari, boleh nampak perubahan makin lama makin banyak, walaupun breastfeed + susu formula sekurang-kurangnya kali ni aku berjaya kalau nak dibandingkan dengan dulu alhamdulillah syukur.

Harganya pun berpatutan tak lah mahal sangat satu kotak RM50, untuk sebulan RM100 sahaja. Kira ok lah tu.
Pada aku makanan tambahan tak kira la apa pun mahal ke murah, sebenarnya ikut kesesuaian diri kita jugak. Konon si A boleh makan C tapi si B tak boleh makan C, macam tu la.

Okey la, kalau ada sesiapa yang berminat nak cuba boleh sms / whatsapp aku ye.

Terima kasih sudi baca :)

Sunday, June 9, 2013

Hantaran

Assalamu'alaikum...hai

Hantaran anak saudara aku bersama cik dayang-dayang



Rasa macam skill menulis panjang-panjang dah tumpul. Macam dah kurang idea...Yelah..dah lama tak menulis apa-apa kat sini.