Hantaran

Assalamu'alaikum...hai

Hantaran anak saudara aku bersama cik dayang-dayang



Rasa macam skill menulis panjang-panjang dah tumpul. Macam dah kurang idea...Yelah..dah lama tak menulis apa-apa kat sini.

Pemilihan warna

Assalamu'alaikum....hai

Hari ni aku nak share tentang satu website yang aku baru jumpa, korang mesti lagi maju dari aku, dah tau kot tapi takpe just nak share je korang.

Website ni untuk yang masih buntu tentang pemilihan warna nak match dengan warna apa yang sesuai untuk majlis nanti, boleh la ke website design seed ni ye :)

Review #8 - Pelamin dan bilik

Assalamu'alaikum....hai

Pelamin dan bilik tidur Cindai Klasik yang buat, kami ambil pakej complete, senang. Sila jamu mata :)


Sebenarnya pelamin yang kami pilih pelamin pagola tapi disebabkan ada sedikit masalah terpaksa tukar dan alhamdulillah...pelamin ni mendapat perhatian juga pujian, bukan nak bangga ke apa cuma nak cakap kalau apa yang kita nak tak dapat tu redha je insyaAllah mesti ada yang lebih baik untuk kita ;)


Ni bilik pulak tapi takde gambar penuh, ni je yang ok...kira ok la kan...

10 hari - Aku jumpa ni...

Assalamu'alaikum...hai

Semalam teman encik bakal suami pergi appointment, aku jumpa kertas tisu untuk buat bunga tisu, alaa...bunga tisu yang tengah glamour yang jadi pujaan ramai tu (termasuk aku sebab aku pernah cuba buat).
Macam-macam warna ada....dah tak payah susah-susah nak beli crepe paper lagi lepas tu nak potong bagai. Yang ni korang beli, terus boleh buat dia siap ada tunjuk macammana nak buat hanya ikut je, dah siap confirm cantik..eheh :)

 

Kepada korang-korang yang nak DIY bunga tisu tu sila la ke daiso. Harga dia semestinya rm5, ada berapa dalam satu packet tu aku tak kira la pulak tapi kalau ikut dia tulis kat situ 14 kot...aku tak khatam lagi bab 1 bahasa jepun jadi sila jangan marah ;p
Maka selamat men'DIY' ye kawan-kawan

23 hari - Pelita moden

Assalamu'alaikum....hai

Ni pun cantik untuk deko-deko kan..? Aku tak tau nama dia apa jadi aku panggil pelita moden. Kalau aku buat xtau nak letak kat mana..haha

  
gambar ihsan google

Kalau majlis waktu malam lagi cantik...